Азиатският фестивал Съкровища от Изтока открива Sofia Summer Fest на 2 юли, съобщават

...
Азиатският фестивал Съкровища от Изтока открива Sofia Summer Fest на 2 юли, съобщават
Коментари Харесай

Азиатски фестивал открива Sofia Summer Fest

Азиатският фестивал " Съкровища от Изтока "  открива  Sofia Summer Fest на 2 юли , оповестяват уредниците.

Четвъртото издание на азиатския фестивал е по самодейност на индонезийското посолство в България, дружно с още 11 дипломатически представителства - Виетнам, Индия, Иран, Камбоджа, Монголия, Обединени Арабски Емирства, Пакистан, Палестина, Република Корея, Филипини и Япония.

По време на фестивала посетителите ще могат да се срещнат с културата и традициите на другите страни, ще могат да се включат в класове по йога, таекуондо, разнообразни азиатски танци и доста други.

" Съкровища от Изтока "  се афишира в поддръжка на фондация  " Министерски съвет - Мога самичък “ и тяхната акция " 1000 жерава “ за битката против множествената склероза. Всички гости ще имат опцията да се включат в сгъването на жерави, дарявайки своето време в символ на съпричастност и имайки опцията за материална поддръжка за хората с Министерски съвет, само че и за личен емоционално-психологически баланс и сбъдване на тяхното персонално, съкровено предпочитание.

" Очакваме над 10 000 гости да вземат присъединяване във фестивала и да се насладят на повече от 30 разнообразни действия с многообразие от азиатски осъществявания, танци, музика, кулинарни изкушения и бойни изкуства. Гостите ще имат опцията да се допрян до " Съкровищата на Азия ", като в това време поддържат благотворителната самодейност на фестивала. Билети за лотария се оферират за всички, които желаят да завоюват награди като ваучери за отмора, спа лечения, вечери, самолетни билети до Дубай. Всички доходи ще бъдат дарени за битката с множествена склероза, идеята на фондация " Министерски съвет - мога самичък ”, казва Калоян Стоянов от посолството на Индонезия и проектов координатор на Азиатския фестивал.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР